John Masters Organics

erm

John Masters er en helt økologisk hud og hårpleie serie. Produktene er seritifisert av ecocert, og alle gårdene hvor ingrediensene kommer fra er sertifisert økologiske. Ingen av produktene er testet på dyr, det er heller ikke ingrediensene. Dette gjør John masters produktene til en eksklusiv, ærlig og trygg serie.

Kunstige tilsetningsstoffer har en viss legitimitet, men hører ikke hjemme i eller på kroppen. Hvorfor bruke tøffe kjemikalier i såper, shampooer, fugtighetskremer og stylingprodukter, når resultatet blir like bra, eller bedre med økologiske ingredienser? Disse stoffene er en billige erstatninger for øko – ingredrienser, og gjør produktet dårligere, billigere og farligere. John masters sier : ” We only got one body, and we only get one planet. Why not treat them both with the utmost care?”  Dette ordtaket er ett flott eksempel på hvor viktig det er at vi tar vare på oss selv og miljøet.

john-masters2

Med ett bredt utvalg av produkter, vil jeg si at du kan finne en shampoo for så og si alle typer hodebunn og hår i John masters. Du finner duftfrie produkter til både hår og hud, proteinrike kurer, samt flotte oljer og serum. Produktene dufter ikke bare deilig men dem tilfører masse god næring til hår og hud.

John Masters fører og en hudpleie serie som er fin og bruke hvis man er litt sensetiv i huden, men og til vanlig hud. Den vil jeg anbefale alle og sjekke ut.
Alt i alt er John Masters en flott serie for alle, og den er virkelig verdt og teste. Vi fører merket på Balanzera, så gjerne kom innom for veiledning, og en hyggelig samtale!

– Mia Madelen Ødegaard

 

 

 

Leave a Reply