Lærling hos Balanzera

 

 Mitt navn er Mia og jeg jobber som lærling på Balanzera.

Jeg flyttet fra Kristiansand for og jobbe her i Oslo. Jeg begynte i jobben den 1. september i fjor. Før det har jeg gått på skole i Kristiansand, på Tangen Videregående.

Grunnen til at jeg valgte og flytte hit for å jobbe, er fordi jeg så flere muligheter her i Oslo enn i Kristiansand.
Jeg er veldig innteressert i sminke og styling, og her i Oslo ser jeg mange muligheter for å fordype meg i det.

Balanzera fokuserer på grønne produkter, og er sertifisert grønn salong. Hele salongen er bygd opp på grønne produkter, alt fra sjampoen du kjøper med deg hjem, til nøttene, frukten og teen/kaffen du får servert under oppholdet ditt her.

Før jeg begynte og jobbe her var jeg ganske opptatt av at inntaket mitt av frukt og grønnsaker skulle være økologisk, men det var ikke før jeg begynte her jeg fikk øynene opp for hvor viktig det er, ikke bare for meg, men for miljøet også.

Det og jobbe på en grønn salong er både lærerikt og gøy. Jeg trives veldig godt her på Balanzera og lærer nye ting hver dag. Jeg prøver også og gå på så mange kurs jeg har muligheten til, det er veldig gøy.
Har vært på to herredisiplin kurs på en salong som heter Continental. Der har jeg lært mye om herreklipp. Hvordan man klipper en herreklipp uten maskin, bare med saks, kam, og kniv. Det er også veldig gøy og kunne komme tilbake i salongen og fortelle de andre hva jeg har lært og vise de nye teknikkene.

Her i salongen er det Emilia som har  hovedansvaret for meg i forhold til opplæring og kunder. Hun hjelper meg hvis jeg trenger hjelp og veileder meg på ting jeg syntes er vanskelig og trenger og jobbe med.  Jeg er veldig glad for at det er hun som har ansvar for min opplæring, jeg lærer veldig mye av henne, og hun er svært dyktig i faget sitt.

Iår skal jeg jobbe mye med fargeteknikker, herreklipp og dameklipp. Jeg skal og ha noen halvårsprøver, som jeg trenger modeller til. Så hvis du har lyst og være modell er det bare og ta kontakt med salongen på mail eller via telefon.

Leave a Reply