ZAO- Bambusens skjønnhet på utsiden og fordeler på innsiden

Zao er ett økologisk sertifisert sminkemerke, av ecocert. Og det er helt fritt for syntestiske og kjemiske stoffer. Det er heller ikke testet på dyr, verken ingrediensene eller det ferdige produktet, og er blandt annet sertifisert av Cruelty Free og Leaping Bunny.
Nesten hele kolleksjonen er vegansk og fri for gluten, noe som gjør at sminken er vennlig mot allergikere og sensitiv hud.

zao

Ikke bare ser Zao sminken fantastisk ut på utsiden, men den har masse næring på innsiden og.
Produktene inneholder blandt annet mikronisert bambusstilkpulver, økologisk hydrosol fra bambusblader, økologisk jordstengelolje fra bambus, og nesten alle Zao produktene inneholder mikropartikler av rent sølv, som er ett naturlig konserveringsmiddel.
Disse mikropartiklene av rent sølv er antiseptiske, og antibakterielle, speseielt på hud og slimhinner, dermed bevarer de produktene og beskytter huden. Mikrosølv passer til den mest sensitive hud og atopisk hud.

Grunnleggeren av Zao har valgt å bruke bambus som pakning på produktene på grunn av den eksepsjonelle veksthastigheten til bambus trærne. Alle trær lager karbon, men veksthastigheten til bambus gjør den til en karbonfangende mester gjennom sin livssyklus, og er derfor en miljøvinner!

Nesten alle produktene fra Zao er refillbare, noe som sparer både økonomien og miljøet. Så ved første kjøp velger du ett bambusprodukt med sminke inni, og neste gang kjøper du refill. Dette gir mulighet for og bytte farger når man selv ønsker.

Vi i Balanzera er kjempestolte av å kunne selge disse flotte produktene i vår salong. Det er helt fantastisk og ha produkter i salongen som man kan gå 100% god for, som vi vet er bra for oss, deg og miljøet!

kom gjerne innom oss for mer informasjon, veiledning og en hyggelig samtale!

IMG_4332

IMG_4333

– Mia Madelen Ødegaard

Leave a Reply